Yenlo is een snel groeiend IT bedrijf. Hun oude pand in Hazerswoude werd te klein en Yenlo was al een tijd op pad naar een nieuwe locatie. In 2014 heeft Olav’s Office in opdracht van Custom Office al eens een ontwerp gemaakt voor een ander gebouw, maar uiteindelijk viel in 2015 de keuze op de bovenste etage van een gebouw aan de Beechavenue op Schiphol Rijk.

Naast de rechthoekige etage met rondom ramen bevond zich een ronde toren. Op ons aanraden heeft Yenlo deze erbij gebuurd en dat heeft geresulteerd in een heel origineel kantoor. In de toren hebben de lunch- en koffie ruimte, de keuken en op de etage erboven de trainingsruimte hun plaats gevonden. Door het huren van de toren etages werd het ook mogelijk een toegang naar het dak te maken en daar een prachtig dakterras te realiseren met uitzicht op Schiphol.

Het interieur werd strak, fris, modern, kleurrijk en industrieel. Waarbij het industriële vooral in de lunchruimte is toegepast. Het open kantoor concept wordt flexibel gebruikt, met voor alle ambulante mensen flexplekken en lockers. Opvallende elementen zijn de zwevende planfond roosters met indirecte LED verlichting en de Greenwall.