Onze ontwerpen drijven op gevoel en gezond verstand, en zijn geslaagd als ze qua gevoel de juiste snaar raken en tegelijk perfect functioneren. Het is heel fijn als mensen een ontwerp mooi vinden maar dit is niets waard als het niet een echte meerwaarde heeft voor het functioneren van de gebruikers.

Om dit te bereiken hebben wij een aantal essentiele zaken geformuleerd:

  1. Eerst de klant echt leren kennen en zeer volledige informatie verzamelen
  2. Voordat er wordt getekend eerst een concept/ analyse maken over het project. Doel hiervan is om een stap verder te denken en te laten zien aan de klant hoe het ook anders kan. Voldoen aan de vraag is niet genoeg, een ontwerp moet een stap verder gaan en positief verassen.
  3. Concept omzetten naar voorlopig ontwerp en dan naar definitief ontwerp. Indeling, kleurkeuze etc. hebben allemaal te maken met de vraagstelling en de identiteit van de klant. Niets is toeval, alles is onderdeel van het plan. Verder zijn de kaders als het gaat om budget en planning de basis van waaruit we vanaf dag 1 werken.
  4. Zeer nauwgezet het project begeleiden tijdens aanbesteding en uitvoering. Elk detail is belangrijk, daarom volgen wij het proces op de voet.

Wij geloven verder niet alleen in het maken van prachtige ontwerpen, maar ook in de kracht van met anderen samenwerken. Wij zoeken naar de beste team spirit om samen met de klant, maar ook met adviseurs en uitvoerders een project samen te bedenken en te bouwen.

Om een project van begin tot einde perfect te regelen, werken wij vaak samen met betrouwbare projectmanagers. Op deze manier kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen.