Olav’s office is een relatief jong ontwerpbureau op gebied van Interieur Architectuur. Wij hebben al diverse grote en kleine projecten uitgevoerd sinds de oprichting in 2010. De diverse opdrachten staan genoemd onder projecten.

Olav’s Office is gespecialiseerd in het maken van werkplekconcepten en interieurontwerpen voor de werkomgeving. Het Nieuwe Werken ofwel New Ways of Working neemt hierbij een steeds belangrijkere plaats in.

Wij geloven dat er geen standaard werkoplossingen bestaan en zullen dan ook bij elke opdracht zorgen dat we de beste oplossing voor de opdrachtgever realiseren. Wij gaan uit van realistische uitgangspunten, maar streven altijd naar het perfecte resultaat. Dat is een project dat allereerst optimaal werkt en tegelijkertijd inspireert en verrast.

Lege kantoorpanden zijn een groot probleem voor eigenaren en beheerders van vastgoed. Wij kunnen u helpen met het maken van een passend plan voor een leeg pand, om daarmee potentiele huurder(s) of nieuwe eigenaren aan te trekken. Dit doen wij onder andere door het maken van een eigentijds (3D) ontwerp om zo inzichtelijk te maken wat er mogelijk is met het pand. Voor onze stapsgewijze aanpak zie vastgoedservice.

Naast de commerciële bedrijven en particulieren, zijn reeds diverse (semi)overheidsinstanties klant bij ons. Uiteraard zijn al onze ontwerpen futureproof als het gaat om Arbowetgeving en duurzaamheidseisen. We zullen zoveel mogelijk zoeken naar een voor u gepaste “groene” oplossing.

Olav’s Office heeft ruim 15 jaar ervaring in huis en werkt samen met gerenomeerde partners op het gebied van visualisatie en realisatie. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen projecten van elke grootte worden aangepakt.

Oprichter van Olav’s Office is Olav de Boer. Meer informatie over Olav en zijn loopbaan kunt u vinden op LinkedIn.