In 2015 onderging Advocatenkantoor Boekel de Nerée een aantal grote veranderingen. Zo veranderde de naam naar Boekel, werd de huisstijl moderner en een deel van de huisvesting aangepakt. Zo ook de entree die is verplaatst naar de vijfde verdieping. Een mooie gelegenheid om eens opnieuw te kijken naar de functionaliteit van het entree gebied en de uitstraling die Boekel daaraan wil geven.

Ontwerpen vanuit deze nieuwe Boekel gedachte en op deze prachtige locatie aan de Zuidas heeft een entree opgeleverd waar bezoekers op een gastvrije manier ontvangen kunnen worden en die naadloos aansluit bij de nieuwe huisstijl. Daarnaast is de ruimte multifunctioneel geworden en sluit het perfect aan op de direct ernaast gelegen vergadercentra. Het design kent naast de moderne materialen als Hi-Macs ook veel houtaccenten. De levende Greenwall achter de receptie, is de eye-catcher van dit ontwerp. Een entree die past bij de nieuwe koers van Boekel