Olav’s Office heeft het druk met nieuwe projecten. In opdracht van Procore werken wij aan het interieur van Philips TV. Dit project wordt zeer binnenkort uitgevoerd. Verder loopt er een ander groot HNW project voor een bedrijf in Zuid Holland, hiervoor zijn we nog bezig met de selectie van het juiste gebouw. In de loop van het jaar zal het concept en ontwerp hiervoor worden uitgewerkt.

Een andere opdrachtgever van Olav’s Office is Procility. In opdracht van hen zijn we bezig om voor de Gemeente Amstelveen diverse deelprojecten te ontwerpen, allen met betrekking tot Het Nieuwe Werken.Verder hebben we een prachtige opdracht om het vergadercentrum van een pensioenfonds te ontwerpen. Dit wordt binnenkort in gebruik te nemen. Binnenkort start er nog een nieuw project voor een internet bedrijf.

Particuliere projecten neemt Olav’s Office zeer selectief aan. Recent hebben we een verbouwing ontworpen voor een particiliere woning in Amsterdam. Het betreft een jaren 30 pand op een unieke locatie dat grondig wordt verbouwd. Hierbij streven we naar het weer in ere herstellen van de originele details en uitstraling van het huis, maar ook naar een totale modernisering van ruimtes en faciliteiten. in de loop van het jaar zal de verbouwing worden afgerond.